Kortni Lav pronašla malezijski avion?

0
Već više od nedelju dana spekuliše se oko misterije nestalog aviona, a izgleda da pevačica i biša žena Kurta Kobejna konačno ima rešenje...
Kortni lav, foto: Profimedia
Kortni lav, foto: Profimedia

Tragedija i misterija koja je desila nakon nestanka malezijskog aviona pre oko desetak dana uzburkala je ceo svet. Na internetu su se pojavile teorije, čak i teorije zavere šta se sve moglo desiti sa avionom, a jedna od najbizarnijih je da su čak Pitbul i Šakira u svojoj pesmi vizionarski naslutili da će se ovakva misterija desiti u skoroj budućnosti. 

Sada se i pevačica Kortni Lav pozabavila ovom pričom! Posmatrajući malezijsku mapu kretanja aviona na Google-u, pevačica je pronašla mesto na kome se avion  srušio i strelicama je obeležila nešto što liči na naftne ostatke i delove aviona.

- Nisam ekspert, ali da li vam ovo ne izgleda kao avion, a ovo pored kao ostaci od nafte. Vi koji se molite, pomilite se za njihove familije. I ova mrlja je udaljena oko milju od Paulau perak, mesta sa kojeg su se poslednji put oglasili, ali šta ja mogu da znam o tome - napisala je pevačica.

makonda-tracker