Lepa Brena u Mostaru održala koncert za pamćenje

Brena je u Mostar stigla privatnim avionom, a na aerodromu je docekao Miša Dobrić, direktor PINK BiH, i jedan od suorganizatora koncerta
3
1 / 8 Foto: Grand

Folk diva je u Mostar stigla na dan koncerta, a dok se šetala gradom, ljudi su joj spontano prilazili, i čak izlazili iz prodavnica da bi se pozdravili sa njom. Od obožavalaca je Brena na poklon dobila i beli šešir od kog se nije odvajala tokom šetnje. Pevačica je odsela u najluksuznijem hotelu u Mostaru, Bevanda, gde je i u podnevnim satima održala konferenciju za medije, koji su se odazivali u ogromnom broju. Sam koncert protekao je bez ijednog incidenta, u fenomenalnoj atmosferi, a vladalo je i veliko interesovanje medija.

Publiku su činile većinom devojke i žene, od najmlađih Mostarki do onih u poznim godinama. Brena je koncert počela i završila pesmom Uđi slobodno, a pevali su se i stari i novi hitovi. Na samom početku nastupa, pevačica se publici obratila rečima:

- Svoje najlepše i najsrećnije trenutke doživela sam u Mostaru – rekla je Brena, a u publici je nastao delirijum. Bez ikakve najave Brena je onda sišla u publiku i žurka je mogla da počne.

I ovoga puta Brenu su pratili najverniji fanovi u majicama sa njenim likom. Na sceni je bilo 40 muzičara, među kojima su se izdvoijile prateći vokali Suzana i Jelena, kao i solo gitarista Jova, miljenik ženskog dela publike.

Posle ove turneje, na svet će doći i jedna beba – Tijana Milošević i Kiki Caušević, koji sviraju u Breninom orkestru, očekuju drugo dete. Kada je ovo saznala, Brena je insistirala da se Tijana vozi sa njom avionom, dok se srećni tata i dalje klacka autobusom sa ostalim muzičarima. Šuška se da bi Brena mogla da bude i kuma ovoj bebi.

Ksenija Konić

makonda-tracker