Staniji svanulo: Veridba ili rođendanski poklon?

Ovog jutra na svom Instagram profilu Stanija je objavila fotografiju na kojoj se na njenoj ruci vidi blistavi dijamantski prsten, za koji se odmah spekuliše da je verenički.
0
1 / 9 Foto: Promo

Starleta je svoj rođendan proslavila u popularnom prestoničkom klubu, koji je okupio poznate ličnosti kako bi se pomoglo malom Petru Pantiću.

Na sinoćnjoj žurci u centru pažnje bila je starleta Stanija Dobrojević koja je i ovog puta pomogla akciju kluba i iskoristila priliku da u odličnoj atmosferi, okružena brojnim prijateljima proslavi svoj rođendan.

Uz dobre house ritmove provodili su se i pevač Željko Vasić, takmičari X Factora Aleksandra Vasić i Fifi, i mnogi drugi.

Uspešnom sakupljanju humanitarnog priloga i odličnoj atmosferi koja je vladala sve vreme u klubu su doprineli TV lica Vlada Stanojević, Marina Kotevski kao i manekenke iz modne agencije Crystal.

Nakon burne noći, Stanija je u ranim jutarnjim časovima na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira sa velikim dijamantskim prstenom.

- Svanulo je svanulo, pa šta – napisala je starleta na ispod fotografije.

Podsećanja radi, Stanija je nedavno zvanično stavila tačku na kraj na svoju turbulentnu vezu sa Filipom Panajotovićem, tako da se postavalja pitanje od koga je dobila ovaj prsten, ali i kojom prilikom...

makonda-tracker