Skarlet Johanson presretala muškarce na ulici

0
Veliki broj muškaraca bio je zaprepašćen činjenicom da ih na sred ulice startuje niko drugi do zanosna glumica Skarlet Johanson.
Skarlet Johanson, foto: Profimedia
Skarlet Johanson, foto: Profimedia

Kevin Mekalindel priznao je svetskim medijima da je bio zatečen kada je shvatio da ga je, dok je išao ulicom, zaustavila Skarlet Johanson, koja je nosila crnu periku na glavi. Cela priča bi i ostala čuda, da Skarlet na kraju nije objasnila da je on upravo postao deo filma koji trenutno snima.

- Šta bi čovek mogao da kaže, osim Vau jer se zgodna brineta zaustavila baš pokraj vas i postavila vam dva pitanja. Da li si slobodan? Šta radiš večeras? Pomislio sam - toooo. Ovo je neverovatno. Trebalo je odmah da znam da je previše lepo da bi bilo istinito - priča Kevin.

Kevin nije jedini kog je glumica presrela na ulicama Glazgova, kako bi tajno snimila scene za film Under The Skin, u kom Skarlet glumi zavodnicu – vanzemaljca, koja mameći muškarce svakog ubija.

Svi mladići koji su bili meta lepe glumice, upoznati su, nakon ovog neobično susreta, sa time da je reč o snimanju filma. A dokaz o njihovom učešću postoji u okviru trejlera.

 

makonda-tracker