Tamara Milanović: Bratu posvećujem nastup u finalu X faktora

0
Tamara Milanović, učesnica X faktora nastup u finalu rešila je da posveti svom bratu Duletu, kog smatra najvećim osloncem.
Tamara Milanović sa bratom Dušanom, foto: Story arhiva
Tamara Milanović sa bratom Dušanom, foto: Story arhiva

Tamara Milanović, jedina superfinalistkinja X Faktora, ovih dana nema previše vremena za druženje sa porodicom i prijateljima, budući da se priprema za najvažniji nastup u Kombank areni.

- Uvežbavam pesme za superfinale, učim koreografiju, biram garderobu... Veliku podršku, kao i uvek, imam od porodice, posebno od mog starijeg brata Duleta koji je moj najveći oslonac za sve bitne stvari u životu, on me je naučio da verujem u sebe. Nastup u Areni posvetiću njemu i onome što smo zajedno, još u emisiji Ja imam talenat, započeli pre skoro 3 godine – rekla je Tamara.

Da podsetimo, Tamarin brat Dule je bio njena verna podrška u svakoj uživo emisiji, a na pitanje kako se on oseća kad njegova mlađa sestra nastupa Dule odgovara:

- U početku sam pokušao da budem što je više moguće po strani, ali nisam uspeo u tome: svakog utorka sam bio u Šimanovicma, preko nedelje smo zajedno vežbali, imao sam veliku tremu pred svaki njen nastup. Mnogo sam ponosan na sve što je postigla i jedva čakam superfinale – otkriva.

Superfinale prvog regionalnog X Faktora zakazano je za nedelju 23. mart u Kombank areni kada ćemo saznati ko je nova muzička zvezda Srbije i regiona.

makonda-tracker