Vizionar Pitbul predvideo nestanak malezijskog aviona

0
U svojoj pesmi Get it Startet, koju je snimio zajedno sa Šakirom, reper pominje Maleziju, pasoše, tri zemlje i Alija, četiri karakteristične stvari koje se spominju u vezi sa misterijom nestanka aviona
Pitbul, foto: screenshot
Pitbul, foto: screenshot

Nemogćnost da se pronađe malezijski avion već više od nedelju dana pokrenuo je mnoge spekulacije šta se sa tim avionom zaista desilo. Jedna od bizarnijih teorija zavere izdvaja se i ona u kojoj se navodi da je Pitbul predvideo još pre dve godine da će doći do ove tragične nesreće.

Naime, neki od stihova njegove pesme Get it Started, koju je snimio sa Šakirom, glase Sada krećem u Maleziju, Dva pasoša, tri grada, dve zemlje, u jednom danu. Dokoni analitičari su odmah ove stihove povezali sa nesrećom nestanka malezijskog aviona, tako da su dva pasoša, koja se spominju u pesmi ona dva ukradena pasoša kojim su dva putnika ušla u avion, zatim tri grada su prestonice Malezije, Kine i Vijetnama. Da bude još zanimljivije, u pesmi se pominje i  Ali, za koga se u medijima spekuliše da je nabavio lažne pasoše dvojici putnika.

Poslušajte:

TAGOVI: 123Šakira
makonda-tracker