Džoni Dep i Amber Herd: Intimna zabava povodom veridbe

0
Poznati glumac Džoni Dep i verenica Amber Herd konačno su napravili intimnu zabavu u Los Anđelesu povodom veridbe koja se odigrala pre dva meseca.
Džoni Dep i Amber Herd, foto: Profimedia
Džoni Dep i Amber Herd, foto: Profimedia

Kako prenosi Us Weekly, Džoni Dep i Amber Herd napravili su proslavu povodom veridbe u The Carondelet House, fantastičnom zdanju u italijanskom stilu koje je isključivo namenjeno za posebna dešavanja.

Među zvanicama poznatog para našli su se i Merilin Menson, Stiven Tajler, Mendi Mur i mnogi drugi, a sami Dep i Amber pojavili su se sat vremena nakon gostiju.

Buduća mlada je za ovu proslavu izabrala belu vintage svilenu haljinu, u skladu sa ulogom, dok je glumac ostao dosledan svom stilu u crnom ležernom odelu i sa šeširom na glavi.

Pored kolega i prijatelja, među zvanicama našli su se i Amberina sestra kao i Džek, Džonijev jedanaestogodišnji sin iz veze sa Vanesom Paradi.

Džoni Dep i Amber Herd verili su se 17. januara, nakon dve godine zabavljanja, koje su započeli u junu 2012. kada je glumac saopštio da se zvanično razveo od tadašnje partnerke Vanese Paradi sa kojom je bio punih 14 godina.

makonda-tracker