Tamara Dragičević: Elegantna, seksi i zavodljiva

0
Glumica Tamara Dragičević otkriva koje modne zapovesti poštuje, navodi šta od odevnih predmeta nikada ne bi ponela i ističe zašto je neplanirana kupovina najbolji šoping
Tamara Dragičević, foto: Luka Šarac
Tamara Dragičević, foto: Luka Šarac

Kada ste odmorni i dobro raspoloženi, nisu vam potrebne VISOKE POTPETICE niti neki poseban stajling da biste izgledali dobro, zapravo tada ste sebi i drugima najlepši. Kvalitetne i DOBRO SKROJENE FARMERKE možda su odevni predmet sa najvećom upotrebnom vrednošću. Odlično se mogu ukombinovati i za dnevne i za večernje varijante.

Veoma vodim računa o svojoj kosi i volim da je isfenirana i negovana jer ako ne negujete svoje vlasi, nikakva ODEĆA neće vam pomoći da izgledate dobro. Verujem da ne treba razmišljati o svojim fizičkim nedostacima jer ih na taj način svako nesvesno ističe. Naravno, uvek treba da BUDETE SVESNI SVOJE FIGURE KADA IDETE U ŠOPING.

Duge ili kratke haljine najbolji su izbor za letnje dane, a meni je najvažniji desen, kad je lepo vreme volim da ponesem lepe cvetne šare, kao i to da budu od PRIRODNOG MATERIJALA. (Smeh) NEPLANIRANA KUPOVINA najbolji je šoping i to smem da potpišem. Tako najčešće ugrabite priliku za dobra sniženja i pronađete neke adekvatne odevne predmete.

Kada je reč o seksepilu, mislim da se žene mogu osećati seksi kad su obučene čak i u SKI ODELO, ali visoke potpetice i uska haljina uvek su sigurna kombinacija. I dalje mi nije jasno zašto je neko izmislio ČIZME SA OTVORENIM PRSTIMA i ne bih ih preporučila nikome.

DOBRA TORBA odličan je prijatelj svake devojke i žene! Verujem da muškarci nikada neće razumeti njene magične mogućnosti i koliko stvari u nju može da stane čak i onda kad je naizgled mala. Veoma je važno da make-up prilagodite odeći koju nosite. Ja volim da eksperimentišem, ali kako i u svemu u životu, NAJVAŽNIJE JE DA BUDETE UMERENI.

makonda-tracker