Kejt Hadson i Met Belami: Razlaz umesto venčanja

0
Život na različitim kontinentima uslovio je da glumica Kejt Hadson i muzičar Met Belami raskinu veridbu koju su objavili pre samo nekoliko meseci
Kejt Hadson i Metju Belami, foto: Profimedia
Kejt Hadson i Metju Belami, foto: Profimedia

Tezu da ljubav na daljinu može teško da opstane potvrdili su nedavno i glumica Kejt Hadson (34) i muzičar Met Belami (35). Naime, dok se nakon veridbe koju su objavili pre nekoliko meseci očekivalo venčanje, par je iznenadio svoje prijatelje, rodbinu  i javnost odlučivši da stavi tkačku na višegodišnju vezu. Iako tim povodom još nisu izdali zvanično saopštenje, dobro upućeni izvori tvrde da su daljina i to što je njen život vezan za Los Anđeles, a njegov za London, doprineli bržoj odluci o rastanku. Budući da poznati par već neko vreme živi na različitim kontinentima, mediji spekulišu kako je upravo to razlog zbog kog je njihova veza krenula nizbrdo. Kejt je odlučila da radi karijere ostane u Americi, dok Met živi u Velikoj Britaniji zbog toga što mora da bude blizu prijatelja i kolega iz benda Muse

- Različiti poslovni prioriteti razdvojili su ih polako, ali sigurno - rekao je izvor blizak paru, dok je Kejtin predstavnik za medije na pitanje o krizi kratko odgovorio da to nije istina.

Partneri koji zajedno podižu sina Bingama (4) čak ni posle četiri godine zabavljanja nisu uspeli da se dogovore kako je u interesu njihovog deteta da žive na istoj adresi. Udaljenost, ali i manjak slobodnog vremena uticali su na to da emocije vremenom usahnu i da se plamen njihove ljubavi sasvim ugasi. Kako dodaje izvor blizak paru, Met je usmeren isključivo na muziku, a Hadsonova na glumu i jednostavno ne mogu da se pronađu na istom životnom kursu.

- Iako su se u početku veoma trudili da zbog deteta očuvaju porodičnu harmoniju, to jednostavno već mesecima ne funkcioniše jer vode odvojen život - ispričali su za britanske novine dobro upućeni izvori.

Interesantno je da je glumica prošlog meseca tokom intervju sa Keli Ripa na pitanje kada će se udati rekla: Znate šta, sada ne planiram ništa jer smo poslovno zauzeti, međutim, naš odnos je sjajan. Inače, dolazim iz nekonvencionalne porodice pa mi brak kao brak ništa ne znači.

Kejt i Met otpočeli su vezu u proleće 2010. godine, a glumica je posle samo dva meseca zabavljanja ostala u drugom stanju.

- Sve se desilo na veoma staromodan način i po pravilima, ali dva meseca kasnije ostala sam u drugom stanju i znala sam da jedino snažan čovek može to da prihvati. Kada dođe dete, veza može da ode u oba pravca i svaka odluka u tom trenutku je velika - pričala je Kejt za magazin Elle.

Bez obzira na sve nedaće, ćerka glumice Goldi Houn trudi se da se na njoj ne primeti kako ima nesređen emotivni život, pa je tako nedavno potpisala ugovor i snimila reklamu kao zaštitno lice kampanje lanca prodavnica En Tejlor, a tada su joj se pridružili i njeni sinovi  Bingam i Rajder (10) koga je dobila dok je bila u prvom braku sa pevačem Krisom Robinsonom.

Piše: Ksenija Konić

makonda-tracker