Ko su pet žena sa kojima je bila Lindzi Lohan?

0
Na toliko diskutovanoj listi 36 muškaraca sa kojima je bila Lindzi Lohan, a koju je sama sastavila, našlo se i pet žena. Neke su poznate a neke nepoznate, ali su svakako sada pobrale pažnju svetske javnosti.
Lindzi Lohan, foto: Instagram
Lindzi Lohan, foto: Instagram

Na Lindzinoj listi muškaraca su zaista imena za kojima uzdišu žene širom sveta. Međutim na listi se našlo i pet žena. Pa ipak, javnost nije nimalo šokirana činjenicom da je Lindzi, pored tolikog broja muškaraca, imala i nekoliko partnerki.

Na ozloglašenoj listi našle su se, pored poznatih žena Holivuda, i Lindzine partnerke koje nisu iz javnog života. A na listi partnerki nalazi se pet žena: Paris Hilton, svetsi poznata naslednica koja svoju popularnost duguje svom kontroverznom ponašanju, Samanta Ronson, poznata producentkinja sa kojom je Lindzi jedno vreme bila nerazdvojna i konstantno pravila skandale po klubovima, Kortni Semel - naslednica Yahoo imperije koja je bila jedna od prvih devojaka poznate LiLo, Eilat Anšel, članica vojske poreklom iz Izraela koja je pevačici poslužila kao rame za plakanje dok je bila na uslovnoj kazni, i poslednja u nizu - Indrani Pal Čauduri, fotografkinja koja je svojevremeno imala samo reči hvale o Lindzi. Ipak, Lindzi je poslednju vezi negirala u medijima.

 

 

makonda-tracker