Ceca Ražnatović i Anabela Atijas: Okumile ćerke

0
Ćerke pevačica Svetlane - Cece Ražnatović i Anabele Atijas, Anastasija i Luna, protekle nedelje svoje prijateljstvo podigle su na viši nivo i okumile se, a nakon ove ceremonije usledila je žurka na kojoj je Luna proslavila svoje punoletstvo
Anabela, Luna, Anastasija, foto: privatna arhiva
Anabela, Luna, Anastasija, foto: privatna arhiva

Pevačica Anabela Atijas (39) i njen suprug Andrej Atijas (28) nakratko su iz Sarajeva doputovali u Beograd kako bi organizovali proslavu punoletstva pevačicinoj najstarijoj ćerki Luni. Zabava je upriličena na splavu Akapulko na koji je pristiglo tridesetak zvanica ponosne slavljenice čiji je divan dan otpočeo dirljivom porukom koju joj je na društvenoj mreži Facebook uputila mama Anabela.

- Bilo je to pre osamnaest godina, osmi mart u 13.25, kada sam prvi put držala svoju prelepu devojčicu u rukama. Bila sam mlada, jako mlada. Ali želela sam bebu i Luna je bila ta jedina za mene. Sećam se početka svoje trudnoće, kako sam je sanjala tamnoputu, svetlih očiju, punih usnica i takvu sam je dobila. Ovo vreme baš je proletelo - izjavila je Anabela i završila u razneženom tonu.

Nikola Rumenić

Tekst o kumstvu Lune i Anastasije i proslavi Luninog punoletstva pročitajte u 443. broju magazina Story, koji je u prodaji od 14. marta, 2014. godine. 

makonda-tracker