Marijana Matues: Moć je za mene najjači afrodizijak

5
Modna kreatorka uzvraća udarac bivšem suprugu Lotaru Mateusu koji je u svojoj autobiografiji brak sa njom opisao kao grešku, kaže da je ponosna što je Miodrag Kostić otac njene dece i da joj je žao što je njen susret sa patrijarhom Irinejom u domaćoj javnosti
Marijana Mateus
Marijana Mateus

Kreatorka Marijana Mateus (42) vrlo vešto koketira sa titulom jedne od najfatalnijih žena domaće javne scene. Svakim svojim potezom intrigira javnost, ali i muškarce koji se ne ustručavaju da joj priđu čim im se za to ukaže prilika. Poslednje povoljno tle za pokušaj osvajanja bivše supruge Miodraga Kostića i Lotara Mateusa bilo je na nedavno održanom Kopaonik biznis forumu, poznatom i pod nazivom srpski Davos, gde je uživala u društvu brojnih biznismena. Pre toga, prašinu je podiglo i njeno upoznavanje sa patrijarhom Irinejom i to zato što je tom prilikom nosila mini suknju. Osim o svojoj ulozi na pomenutom forumu i susretu sa gospodinom Irinejom, Marijana u intervjuu za Story iznosi i reakcije na autobiografiju Lotara Mateusa u kojoj je do detalja opisao probleme u braku s njom.

Story: Poslednjih dana neprestano ste u žiži interesovanja javnosti. Prija li vam tolika medijska pažnja?

- Ja se uglavnom uvek fokusiram na ono što je pozitivno, tako da mi medijska pažnja na koju sam odavno navikla, uopšte ne smeta, ali ponekad bih mogla i bez nje. 

Story: Šta ste mislili o srpskom Davosu i da li vam je ovo bio prvi put da učestvujete na Kopaonik biznis forumu?

Uvek naglašavam kako čovek mora da radi na sebi dok je živ, napreduje, postavlja nove ciljeve. Razvila sam posao i proširila proizvodnju, a to znači i veće rizike, ulaganja i zahteva drugačiju poslovnu organizaciju. S tim u vezi, prvi put sam rešila da odem na Kopaonik biznis forum i upoznam se sa stanjem u srpskoj privredi, čujem kako razmišljaju oni koji vode ekonomsku scenu naše zemlje, naučim kako poslovati u vreme krize. Sve je bilo odlično organizovano, izuzetno posećeno i svi učesnici otišli su sa pozitivnim utiscima.

Nikola Rumenić

Intervju sa Marijanom Mateus pročitajte u 443. broju magazina Story, koji je u prodaji od 14. 03. 2014. godine.

makonda-tracker