Šakira: Kako održati strast u braku

0
Pevačica Šakira, koja se fudbalerom Žerarom Pikeom ima sina Milana, u jednom intervjuu otvoreno je pričala o tome kako treba održavati strast u braku.
Šakira i Žerar Pike sa sinom, foto: Profimedia
Šakira i Žerar Pike sa sinom, foto: Profimedia

Pevačica Šakira i fudbaler Žerar Pike u vezi su već tri godine, a pre oko godinu dana postali su i roditelji malog Milana. Šakira je u jednom intervjuu otvoreno razgovarala o tome kako treba održavati strast sa partnerom u braku.

- Mislim da je za strastvenu vezu potrebno dosta se smejati i dobro se zabavljati kad ste zajedno, to je najbitnije. Ali, takođe, bitno je da budete kompatibilni i da oboje želite da vaša veza funkcioniše i da opstane. Trenutno sam jako srećna tu gde sam, jer i ja i moj partner želimo iste stvari, a to je najbitnije - rekla je Šakira.

Pored priče o strasti, pevačica, koju mnogi smatraju seks simbolom, pričala je i o tome kako je povratila liniju nakon porođaja.

- Smešno mi je kad me neko pita kako sam tako neodoljivo seksi. Smešno mi je jer ne vidim sebe na taj način uopšte. Mislim da je seksipil stanje uma. Ako ste smireni, srećni i zadovoljni svojim životom, onda se to projektuje i na vaš izgled - dodala je.

Za njenu savršenu figuru i posle rođenja sina Milana, koji sad ima 13 meseci zaslužno je mnogo vežbanja i zdrava ishrana.

- Trudim se da jedem zdravo i da vežbam. Ali, ne vežbam samo u teretani, jer mi nekad to dosadi, već volim da mešam različite fizičke aktivnosti. Na primer, jedan dan trčim, drugi plivam, treći igram tenis, nekad vozim rolere i igram košarku... Bitno je samo ostati aktivan i izabrati sport koji volite zaključila je pevačica.

makonda-tracker