Lindzi Lohan objavila listu svojih 36 ljubavnika

0
Problematična Lindzi Lohan našla je još jedan način da šokira javnost podelivši sa javnošću listu svojih 36 poznatih ljubavnika.
Lindzi Lohan, foto: Instagram
Lindzi Lohan, foto: Instagram

Naime, do obelodanjivanja muškaraca sa kojima se spavala došlo je u hotelu na Beverli Hilsu. Lindzi Lohan je bila sa prijateljima koje je želela da impresionira, pa je tako došlo do objave imena poznatih muškaraca sa kojima je delila postelju.

Izvor koji tvrdi da je bio prisutan dok je Lindzi sastavljala listu tvrdi da je Lindzi sa prijateljima ismevala ljude iz šou-biznisa kada joj je palo na pamet da sastavi listu muškaraca koje je osvojila. Nakon što je ispisala 36-oro ljudi, spisak je odbacila, a imena su na taj način procurela u javnost.

Na listi su se našli Adam Levin, Zak Efron, Džastin Timberlejk, Joakin Finiks, Kolin Farel, Evan Peters, njen bivši dečko Vilmer ValderamaDžejmi Dornan, pa čak i preminuli glumac Hit Ledžer...

Lista ide dalje. Mat Nordgren, te lezbijska veza sa Samantom Ronson, potom Kalum Best, Brus Vilis...

Postoji glasina da Lindzi sprema dokumentarni film o svom životu i karijeri a ovakve vesti mogu samo da privuku potencijalne producente.

makonda-tracker