Soraja: Stanija, otkriću sve tvoje gadosti!

0
Stanija je odlučila da tuži Soraju, koja je poručuje da jedva čeka suočenje na sudu gde će otkriti mnoge šokantne detalje iz prošlosti svoje suparnice
Stanija, Soraja, foto: Story press
Stanija, Soraja, foto: Story press

Soraja Vučelić i Stanija Dobrojević nastavljaju žestok medijski rat kome se ne nazire kraj! Nakon što je Stanija najavila tužbu protiv Soraje zbog njene izjave da je oralno zadovoljavala njenog druga Mateju u toaletu jednog noćnog kluba, Vučelićeva poručuje da jedva čeka da se njih dve suoče na sudu i da će tada otkriti mnoge šokantne detalje iz prošlosti svoje suparnice!

- Tako i treba da bude. Zahtevaću da suđenje bude otvoreno za javnost i da se javno izveštava o njenim gadostima, pa se nadam da će mi se posle toga ološ skinuti sa vrata. Sa takvima ne možeš drugačije. Ja sam rekla, ako me ne ostavi na miru, sve ću javno da kažem, ta rugoba je prevršila svaku meru sa lažima o meni, pa se nije zaustavila kod ljudi i novinara i počela je da izmišlja - rekla je Vučelićeva.

Ukoliko obe ostvare svoje namere i otkriju sve dobro čuvane tajne jedna o drugoj, nema sumnje da će sukob dve najpoznatije srpske starlete podići veliku medijsku prašinu. Podsetimo, njih dve su nedavno započele rat kada je Stanija optužila Soraju da širi laži po gradu da ju je muvao njen bivši dečko Filip Panajotović

Tada je Vučelićeva uzvratila tvrdnjom da je videla Staniju i njenog druga Matiju kako izlaze iz toaleta jednog kluba.

Stanija se tek vratila iz Banjaluke i posle konsultacija sa svojim advokatom podići će tužbu protiv Soraje zbog neistina koje su iznete protiv nje.

makonda-tracker