Ana Ramadanovski: Adil me tukao, ali ga neću tužiti

0
Ana Ramadanovski otkrila je šta se tačno dogodilo u noći kada je nevenčani suprug Adil pretukao, ali je istakla da ne želi krivično da ga goni.
Ana Ramadanovski i Adil, foto: Story arhiva
Ana Ramadanovski i Adil, foto: Story arhiva

Ana Ramadanovski u utorak u podne došla je u pratnji advokata u Palatu pravde, kada je u sudnici ispričala sve što je već rekla inspektorima u decembru u policijskoj stanici Borča, neposredno posle batina koje je dobila od nevenčanog supruga.

Na prvom saslušanju Ana je potvrdila da ju je pevač tokom svađe prvo gurnuo na pod, zatim udario po glavi s obe šake u isto vreme, a onda je šutnuo u stomak. Međutim, navela je da nije imala nikakve vidljive povrede, kao i da se ne pridružuje njegovom krivičnom gonjenju.

- Nije tačno to što je on rekao da sam bila ljubomorna, čak mi je to i zamerao. Te večeri, kad je stigao kući, posvađali smo se zbog ručka koji sam spremila. U jeku rasprave, gurnuo me je na pod. Ja sam sa stola uzela mobilni telefon i činiju, bacila sam ih i razbila. Kad sam ustala, počeo je da me juri po kući. Sustigao me je i udario mi, kao aplauz, dva šamara - ispričala je Ana, kako Kurir prenosi.

Kako je još dodala nakon toga je uspela da pobegne iz stana, ali ne i da povede i dete, jer joj Adil nije dozvolio. To je i bio razlog zašto je njen otac pozvao policiju.

Saslušanju nije prisustvovao Adil, koji je ranije rekao da se kaje zbog svega i da bi voleo da mu bivša supruga da još jednu šansu.

- Ne živimo više zajedno, ali se viđamo zbog deteta - kazala je Džejova ćerka.

makonda-tracker