Jubilej: Trideset godina karijere Dragane Mirković

2
Pevačica ove godine slavi jubilej - trideset godina uspešne karijere na estradi!
Dragana Mirković
Dragana Mirković

Od kako se pojavila na tadašnjoj, velikoj jugoslovenskoj sceni kao petnaestogodišnja devojčica, postala je i ostala miljenica svih naroda i narodnosti, ali i susednih nam zemalja. Najavljivana kao čudo od deteta, obožavana kao dobra devojka, a sada ostvarena kao uspešna žena i majka dvoje dece, karijeru je gradila isključivo svojim glasom i pesmama.

Draganinu uspešnu karijeru su obeležili veliki hitovi, ogromne turneje, nezapamćena euforija koja je pratila iste, serije koncerata u kojima je uvek bila inovativna, koreografije po uzoru na velike svetske zvezde, spotovi kojima je pomerala granice, veliki broj nagrada koje je čine našom najnagrađivanijom pevačicom.Vredi naglasiti da je Dragana i veliki humanista koja je samo u protekloj godini održala nekoliko humanitarnih koncerata čiji je prihod otišao u prave ruke.

U ovoj godini, Draganin jubilej će obeležiti koncertne aktivnosti. U planu su veliki koncerti po svim većim gradovima država u regionu, koncerti u Bugarskoj, Rumuniji, Turskoj i Grčkoj, a ovih dana mnogi estradni menadžeri se utrkuju ko će organizovati veliki beogradski koncert koji publika godinama išcekuje. Kakav će biti krajnji ishod, ostaje nam da vidimo.

makonda-tracker