Sutra počinje prodaja ulaznica za Bilija Ajdola

0
Ulaznice za veliki koncert jedne od najvećih rok zvezda u istoriji, Bilija Ajdola, koji će se održati 25. juna na Kalemegdanu, biće u prodaji od srede 12. marta širom Srbije i regiona putem prodajne mreže Eventim.

Cene ulaznica su najpovoljnije na celoj evropskoj turneji harizmatičnog rokera iz Londona i kreću se od 2500 dinara za parter i 3300 dinara za Fan pit čiji je kapacitet ograničen na samo 1000 mesta. Stajaće mesto na VIP platformi od 500 mesta je 3500 dinara. Budući da tim Callinga organizuje i veliki koncert grupe Iron Maiden 17. juna na istom mestu, svim fanovima koji imaju ulaznice za taj koncert, obezbeđen je popust od 500 dinara za kupovinu ulaznica za Bilija Ajdola i to u svim kategorijama (Parter 2000, Fan pit 2800 i VIP 3000 dinara). Da bi popust ostvarili, fanovi bi trebalo da na prodajnim mestima Eventima prikažu kupljenu ulaznicu za Iron Maiden, uz pravilo da jedna prikazana ulaznica za Mejdene, iz bilo koje kategorije, vredi za popust na kupovinu takođe jedne ulaznice za Bilija Idola.

Neiscrpnu kolekciju klasičnih rokenrol hitova popularni Englez predstaviće u Beogradu zajedno sa kultnim gitaristom Stivijem Stivensom na velikom koncertu 25. juna na Kalemegdanu, u Donjem gradu Beogradske tvrđave, u okviru koncetnog spektakla Calling 2014. Uvertiru Biliju za koncert pod otvorenim nebom pružiće i specijalni gosti ovogodišnjeg Callinga, zagrebačke rokenrol legende Psihomodo pop.

- Već smo svirali sa Bilijem u Skoplju pre par godina i bilo je odlično. Upoznali smo se i sa njegovim bendom i bili su iznenađeni da grupa sa ovih prostora svira takav rokenrol - priseća se frontmen Davor Gobac i dodaje da ima omiljenu Bilijevu pesmu.

- Volim čuti White Wedding i dan danas podseća me na srednju školu i početke Psihomodo popa - zaključio je Gobac.

makonda-tracker