Zašto ćerka Anđeline Džoli glumi u njenom novom filmu?

0
Četvorogodišnja Vivijen Maršelin Džoli-Pit dobila je ulogu u filmu Grdana, a naslovnu rolu tumači njena majka Anđelina Džoli, što su mnogi protumačili kao glavni razlog Vivijeninog debitovanja na velikom platnu.
Anđelina Džoli, foto: YouTube screenshot
Anđelina Džoli, foto: YouTube screenshot

Kada je objavljeno da Vivijen Maršelin igra princezu Auroru kada je bila mala, mnogi su pomislili da je ulogu dobila zbog nepotizma, odnosno zato što joj je majka glavna glumica - Anđelina Džoli.

Anđelina Džoli rekla je za američke medije da je Vivijen Maršelin ulogu dobila jer se jedina nije plašila glumice u kostimu.

- Imali smo dosta dece na snimanju i ona od tri-četiri godine nisu smela ni da mi priđu. Bila su prestravljena od mene - rekla je Anđelina, koja je ranije ispričala da je htela da obraduje male statiste ili goste studija tokom snimanja, a da su deca vrišteći bežala od njenih rogova, kandži i jezivih sočiva.

- Trebalo nam je dete koje se neće prestraviti kada me vidi, koje izgleda kao da mu se sviđam i ne beži od mene. Viv je bila jedino takvo dete - nasmejala se glumica.

 

makonda-tracker