Džej Zi odbio da bude kum na venčanju Kaniju Vestu

0
Slavni reper ne želi da svoju porodicu izloži milionskom auditorijumu, kojem će biti izloženi gosti na venčanju Kim Kardašijan i Kanija Vesta
Džej Zi, Kanije Vest, foto: Profimedia
Džej Zi, Kanije Vest, foto: Profimedia

Za venčanje slavnog para Kanija Vesta i Kim Kardašijan, koje će se održati 25. maja u Parizu, televizijski kanal E!, koji emituje rijaliti šou Keeping Up with the Kardashians, planira da izdvoji milione u zamenu za dozvolu snimanja celog događaja. I upravo je to razlog što je Džej Zi odbio da bude kum na venčanju svom najboljem prijatelju Kaniju.

Naime, Džej Zi i Bijonse nisu spremni da izlažu svoju intimu i pre svega, svoju dvogodišnju čerkicu Blu Ajvi kamerama šoua, koji redovno prati milionska publika. Nekoliko izvora navodi i Bijonsino otvoreno zgražavanje nad pojavljivanjem u emisiji takvog ranga.

- Biću ti kum ako možeš da mi obećaš da niko neće fotografisati ni mene, ni Bijonse, ni našu Blu Ajvi, a pogotovo da nećemo biti deo rijaliti televiziji – navodno je Džej Zi rekao prijatelju.

Dvojica repera veže više od nekoliko zajedničkih muzičkih projekata, a već godina su i najbolji prijatelji, pa tako ne čudi da je Kanije poželeo da mu Džej Zi bude kum.

makonda-tracker