Anđelka Prpić i Miloš Urošević: Slučajni partneri pred kamerama

0
Glumica Anđelka Prpić i voditelj Miloš Urošević opisuju kako izgleda njihovo novo prijateljstvo, šta jedno drugom najčešće zameraju, ali i koje to roditeljske savete najčešće razmenjuju
Anđelka Prpić i Miloš Urošević, foto: Vladimir Šporčić
Anđelka Prpić i Miloš Urošević, foto: Vladimir Šporčić

Šarmantnu Požarevljanku i mangupa sa beogradskog asfalta spojio je Bulevar koji im je umnogome izmenio živote, što će sigurno rezultirati njihovim čvrstim prijateljstvom. Glumica Anđelka Prpić (29) i voditelj Miloš Urošević (38) domaćini su emisije Bulevar u 5 do 5 koja se emituje svakog radnog dana na TV B92. Ovaj angažman nije uspeo da poljulja njihove idilične porodične živote, tako da plavokosa umetnica uživa podršku svog muža Darija Prpića, s kojim ima sina Jakšu (1,5), dok Miloš iz višegodišnjeg braka sa suprugom Zoranom ima naslednika Vasilija (6). Nasmejanim saradnicima roditeljske teme nisu strane, pa često međusobno razmenjuju savete.

- Mislio sam da se takve razmene u realnom životu ne dešavaju, ali sada mi je drago što sam pogrešio. Kada je reč o deci, dobro je saslušati iskren savet ili običnu svakodnevnu životnu priču – iskren je Miloš, a s njim se slaže i njegova nova koleginica.

- Razmena je gotovo uvek u smeru Miloš savetuje Anđelku jer je njegov roditeljski staž duži, a on je i Galileo koji o svemu sve zna. Kod svog novog kolege najviše cenim njegovu suprugu koja sve Miloševe probleme pričuva dok mi radimo, tako da je on sa mnom raspoložen, čio i veseo – kaže glumica čiji sin posebno reaguje kada vidi mamu na malim ekranima.

- Čim krene najava emisije, Jakša počne da se ludo zabavlja sa usisivačem – kaže kroz osmeh Anđelka, dok voditelj od svog sina dobija konstruktivne predloge.

- U početku je bilo prisutno oduševljenje, a sada već dobijam ozbiljne kritike i ideje kako bi nešto trebalo da izgleda – ističe Urošević koji i pored brojnih poslovnih obaveza ne zapostavlja svoje najbliže.

- Prošla su vremena kada se radilo od sedam do tri. Više puta dan mi je trajao dvostruko duže, a sedmica gotovo tri nedelje. Važno je da postoji vreme provedeno sa porodicom. Prilagođavamo se i za sada dobro nam ide – govori Urošević, a u istoj situaciji je i talentovana glumica.

- Samo sam korigovala termin odvojen za porodicu, ali ne dam ga nikom i ni zbog čega! To je organska potreba i meni je to neophodno. Što se tiče mojih osobina, ispravila bih svoju brzopletost i potrebu da uvek nekoga animiram ili zabavljam - ističe Anđelka, a njena jača TV polovina priznaje da i te kako uživa radeći sa plavokosom umetnicom.

- Kod Anđelke najviše cenim njenu spremnost za saradnju, smisao za šalu na svoj ili moj račun, širok osmeh, dobar apetit, ali i to što ne moram da nosim štikle kako bismo se izjednačili po visini. Kreativnost je temelj naše emisije, pa su i rasprave sastavni deo našeg radnog dana. Temperament tu ne igra glavnu ulogu, već čvrsta ruka i zato pažljivo slušam – kaže Miloš, a Anđelka ističe kako je spremna i na negativne komentare koji ih očekuju.

- Na kritike reagujemo žustro, pa zato pustim Miloša i on se obračuna sa svima koje ne misle lepo o nama – kroz osmeh govori Prpićeva koja se zajedno sa svojim poslovnim partnerom raduje novom Bulevaru u 5 do 5.

- Moram da naglasim - emisiju čini vredan tim ljudi koji su puni ideja i entuzijazma. Svi radimo na tome da obe dnevne emisije budu svaka za sebe jer nam to nalaže i satnica u kojoj se emituju, ali i da ipak zadrže svoj pečat. U tom smislu Anđelka i ja ćemo se potruditi da se u svakom smislu razlikujemo od istoimene emisije u 23 sata jer želimo da vam svaki trenutak proveden uz našu televiziju bude kao premijera – zaključuje Miloš.

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker