U slučaju razovda, Kim od Kanjea dobija milione

1
Reper Kanje West i njegova izabranica Kim Kardašijan ugovorili su detalje predbračnog ugovora po kome će ona u slučaju razvoda dobiti milione, vilu na Bel Eru, nakit…
Kim Kardašijan i Kanje Vest, foto: Profimedia
Kim Kardašijan i Kanje Vest, foto: Profimedia

Jedan od preostalih detalja pred venčanje Kim Kardašijan i Kanjea Vesta je predbračni ugovor prema kojem bi realiti zvezda, kako piše portal RadarOnline, u slučaju razvoda od slavnog repera dobila milion dolara za svaku godinu koju su proveli u braku.

– Ceo taj proces oko sastavljanja predbračnog ugovora bio je dosta jednostavan, bez drame. Kanje je čak smatrao da im predbračni ugovor ne treba i bio je spreman da svojoj budućoj supruzi da odrešene ruke u pogledu njegovih finansija. Velika je razlika u odnosnu na Kimin predbračni ugovor s Krisom Hamfrisom… Sastavljanje toga je trajalo nekoliko meseci. Bio je dugačak i dosadan – otkrio je anonimni izvor za spomenuti portal.

Osim novca, Kim u slučaju razvoda dobija i njihovu vilu na Bel Eru, a može zadržati i sav nakit i ostale poklone koje dobije od Kanjea. Dogovorili su se i da novac koji 33-godišnjakinja zaradi od porodičnog realitija, promotivnih aktivnosti i prodaje sopstvene linije odeće ostaje njoj.

Kimino bogatstvo procenjeno je na 40 miliona dolara, dok se Kanje navodno može pohvaliti iznosom od 100 miliona dolara. U ugovoru su jedino izostavili deo o starateljstvu nad ćerkom Nort koja se rodila u junu prošle godine.

– Par je koncentrisan na venčanje i vesele se što će ostatak života provesti zajedno. Kim je ludo zaljubljena u Kanjea i zna da će to trajati zauvijek. Iako je već dva puta bila u braku, Kim se prema ovom venčanju odnosi kao da joj je prvo i jedino – dodaje dalje izvor.

Bračne zavete Kim i Kanje razmeniće 24. maju u Parizu.

makonda-tracker