Sergej Ćetković: Hvala na rođendanskim čestitkama i srećan 8.mart!

0
Pevač koji će ove godine predstavljati Crnu Goru na Eurosongu proslavio je danas svoj tridesetosmi rođendan, zahvalio se fanovima na čestitkama, ali i poželeo svim damana srećan Dan žena
Sergej Ćetković, foto: Ivan Dobričić
Sergej Ćetković, foto: Ivan Dobričić

Sergej Ćetković na današnji dan puni tridesetosam godina, ali umesto da proslavlja sa svojim bližnjima, pevač je otkrio da je većinu današnjeg dana zbog umora, prespavao. Pevač se na svom Facebook profilu zahvalio na mnogobrojnim čestitkama za rođendan, ali i poželeo damama srećan 8.mart.

- Drage moje dame, dragi fanovi. Prije svega hvala na rođendanskim čestitkama i ujedno da uzvratim, svim damama želim da čestitam praznik 8. mart i da ste mi uvijek dobro raspoložene, pozitivne i naravno zaljubljene. Nisam mislio da ću dobar dio svog 38. rodjendana prespavati, ali umor i tempo kojim živimo ovih dana spremajući se za Eurosong je učinio svoje. Vjerujte, da kao i vi, i ja brojim sate do premijere pjesme i spota. Trudili smo se i dali sve od sebe da ova nova muzička priča nađe mjesta u vašim životima i da vam se svidi. Još jednom hvala vam na podršci, lijepim riječima, svemu...Voli vas Sergej – napisao je pevač na svom Facebook profilu.

makonda-tracker