Milion dolara za godinu braka sa Kim Kardašijan

0
Muzičar Kanije Vest i njegova verenica, Kim Kardašijan, dogovorili su se oko detalja predbračnog ugovora, kojim će ona u slučaju razvoda dobiti milione, vilu na Bel Airu, nakit…
Kim Kardašijan, Kanije Vest, foto: Profimedia
Kim Kardašijan, Kanije Vest, foto: Profimedia

Do venčanja starlete i repera ostalo je svega nekoliko meseci, pa tako Kim i Kanije sređuju poslednje detalje. Jedan od njih je svakako i predbračni ugovor, prema kojem bi rijaliti zvezda, kako piše portal RadarOnline, u slučaju razvoda od slavnog repera, trebalo da dobije million dolara za svaku godinu koju su proveli u braku.

- Celi process oko sastavljanja predbračnog ugovora bio je dosta jednostavan, bez drame. Kanije je čak smatrao kako im prebračni ugovor nije potreban i bio je spreman da joj da sve što ona želi. Da, toliko voli Kim. Velika je razlika u odnosu na Kimin ugovor sa Krisom Humfrisom. Sastavljanje tog ugovora trajalo je nekoliko meseci. Bio je dugačak i dosadan – otkrio je anonimni izvor za RadarOnline.

Osim novca, Kim bi u slučaju razvoda dobila i njihovu vilu na Bel Airu, a može da zadrži i sav nakit i ostale darove koje dobija od Kanija. Dogovorili su se i da novac koji tridesettrogodišnjakinja zaradi od porodičnog rijaliti šoua, promotivnih aktivnosti i prodaje vlastite modne linije, takođe ostaje njoj.

Kimino bogatstvo je procenjeno na oko četrdeset miliona dolara, dok se Kanije navodno može pohvaliti iznosom od sto miliona dolara. U ugovoru su jedino izostavili tačku o starateljstvu nad ćerkom Nort.

- Par je koncentrisan na venčanje i vesele se što će ostatak života provesti zajedno. Kim je ludo zaljubljena u Kanijea i zna da će to trajati zauvek. Iako je već dva puta bila u braku, Kim se prema ovom venčanju odnosi kao da joj je prvo i jedino – dodaje dalje zivor.

Bračne zavete razmeniće 24. Maja u Parizu. Vestu je ovo prvi brak, dok je Kim od 2000. do 2004. Godine bila udana za muzičkom producenta Damona Tomasa, a 2011. godine je pred oltar stala sa košarkašem Krsiom Humfrisom, od kojeg se razvela nakon samo sedamdesetdva dana.

makonda-tracker