Anabela Atijas: Dirljiva rođendanska čestitka ćerki Luni

3
Popularna pevačica oglasila se povodom punoletstva svoje najstarije ćerke Lune Đogani koja danas slavi osamanesti rođendan
Anabela Atijas sa ćerkama, foto: Andreja Damnjanović
Anabela Atijas sa ćerkama, foto: Andreja Damnjanović

U dirljivoj poruci koju je objavila na svom Facebook profilu, stoji sledeće:

- Bilo je to pre osamnaest godina, 8. mart u 13:25, kada sam prvi put držala svoju prelepu devojčicu u rukama. Bila sam mlada. Jako mlada. Ali želela sam bebu i ti si bila ta jedna za mene. Sećam se početka svoje trudnoće, kako sam te sanjala tamnoputu, svetlih očiju, punih usnica i dobila baš takvu. Dobila tebe! Kćerko moja, ovo vreme je baš proletelo. Trepnula sam i već sam slavila tvoj prvi rođendan, opet sam trepnula i bila si prvi razred, zatim opet krenula si u srednju školu, postala devojka, odgovorna, samostalna, samouverena, talentovana, dobar, pošten čovek, moj ponos, najbolje od mene! Luckasta šmizla, simpatično trapava. Kada se smeješ ceo svet zasvetli oko tebe. Ti si tako magična!

Bebo moja, moja slatka devojčice danas na tvoj rođendan, želim ti zvezde. Želim za tebe sve i na to dodajem beskonačnost! Želim ti veliku ljubav, gde god je nađeš. Želim da ti se snovi ostvare, a ako se ne ostvare da ih ti ostvariš. Želim ti i tugu jer te ona čini snažnijom i kad je prevaziđeš da osetiš tu moc užitka, pobede...i uživaš istinski u momentima sreće. Nebo moje, ja znam da ćeš ti uvek biti moja i ja cu biti tvoja. Zato što si ti došla iz mojih snova, a to je večnost – napisala je ponosna i raznežena mama punoletne Lune Đogani.

makonda-tracker