Nataša Kojić: Stidim se što sam rođena u Srbiji

2
Nataša Kojić Taša, ćerka Dragana Kojića Kebe, posle samo nekoliko godina boravka u Americi objavila je da želi da zaboravi svoje korene.
Nataša Kojić Taša, foto: Story arhiva
Nataša Kojić Taša, foto: Story arhiva

Nataša Kojić. ćerka folk legende, Dragana Kojića Kebe nakon samo nekoliko godina boravka u Americi obelodanila je da ju je sramota zemlje u kojoj je rođena, objavivši na društvenoj mreži status u kome veliča Ameriku dok u isto vreme žali što nije mogla da bira gde će se roditi.

- Nažalost, nisam mogla da biram gde ću se roditi, ali mogu da biram gde ću da živim i gde sam srećna. Volim Ameriku svim srcem. Rođena sam u zemlji u kojoj su svi ratnički orijentisani i u kojoj je biti srećan skoro kao ultimativni greh  - napisala je Nataša.

Nataša se u Ameriku uputila pre šest godina gde je otišla na usavršavanje po završetku studija Muzičke akademije u Beogradu. U Americi je dobila stipendiju za čuveni univerzitet Berkli. Pre odlaska, u Srbiji je pokušala da započne karijeru i nastupila je na nekoliko festivala a trenutno u Americi radi u jednog agenciji za statiste i nada se uspešnoj glumačkoj karijeri.

makonda-tracker