Rada Manojlović: Sa dečkom se viđam po Evropi

2
Prvi put otkako je otpočela vezu na daljinu sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, folk pevačica Rada Manojlović ekskluzivno za Story otvoreno govori o njihovom poznanstvu, romansi koja se sve više rasplamsava i komentariše spekulacije o tome da ju je on pre

Dobra devojka iz sela Četereže ili fatalna lepotica koja lomi muška srca? Misterija o tome šta se zapravo krije iza osmeha popularne pevačice Radmile - Rade Manojlović (28) još nije otkrivena, koliko god se u tome utrkivali pojedini mediji. Za one koji slušaju njenu muziku, ona je samo naivna devojčica lepog glasa, ali u javnosti primat i dalje drži njen privatni život koji je prilično bezuspešno skrivala nakon raskida sa pevačem Milanom Stankovićem. Radina jednogodišnja romansa na daljinu sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem (35) o kojoj prvi put govori i to u intervjuu za Story, ovih dana ponovo  intrigira domaću javnost, naročito od kada su se pojavile priče da ju je on, prilikom boravka u Srbiji, prevario na jednom salašu i otkako se na temu njihove romanse oglasila i Momirova bivša izabranica, nekadašnja manekenka Katarina Rebrača. Gajić inače živi u Sjedinjenim Američkim Državama gde će njegova voljena uskoro otputovati na jednomesečnu turneju.

Story: Zbog čega ste rešili tek sada da priznate vezu sa Momirom?

- Naše poznanstvo od starta je ovenčano oreolom misteriozne romanse koja u vreme kada se o njoj pisalo, nije ni postojala. Nije bilo nikakve tajne veze, preljube, prevare ili povoda da se moje ime blati na način koji ničim nisam zaslužila. Zbog toga sam u određenom momentu postala potpuno zatvorena za javnost i u vreme kada se poznanstvo sa Momirom pretvorilo u nešto više, nisam osetila potrebu da to delim s nekim ko mi privatno nije blizak.

Story: Osećate li se dovoljno psihički jakom da izdržite teret svog napornog posla s obzirom na to da nekad imate i po četiri pet nastupa nedeljno?

- Kad pogledam u kojoj sam meri posvećena poslu i koliko sam s druge strane privatno rastrzana u želji da vreme provodim sa porodicom u selu kod Požarevca, sa bratom u Sremskoj Mitrovici, sa dečkom u Americi s kojim se viđam po Evropi kada nam obaveze to dozvole, pa ja sam jača nego što sam mislila. Svoj mir pronalazim sama sa sobom, dišem duboko, razmišljam koliko mi je u stvari život lep i koliko sam srećna što sam ovo danas. Stavim osmeh na lice i osećam da sam neuništiva, odnosno, sebe u to ubeđujem, a zna se - kakve su ti misli, takav ti je život. Nije fraza, ali eto, to kod mene deluje.

Nikola Rumenić

Intervju sa Radmilom Manojlović pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 7. 3. 2014.

makonda-tracker