Zdravko Čolić: Starija ćerka u spotu Esma

1
Popularni pevač obradovao je publiku novim spotom za pesmu Esma, u kome se pojavljuje i njegova starija ćerka Una Zvezdana

Zdravko Čolić snimio je spot za numeru Esma kao romantično putovanje vozom mladića koji je krenuo na susret sa devojkom. U spotu se radnja odvija na nekoliko lokacija - u vozu Romantika na beogradskoj železničkoj stanici, Šarganskoj osmici na Mokroj Gori i u starom jezgru Petrovaradina, a jedan od likova koji se u spotu pojavljuju je i pevačeva dvanaestogodišnja ćerka Una Zvezdana. Simpatična devojčica zajedno sa grupom drugarica u spotu veseleo pevuši zaraznu melodiju Esme, dok glavni junak nestrpljivo čeka da voz stigne do njegove drage.

Zdravko inače izbegava da medijski ekponira svoje ćerke, pa se mlađa, sedmogodišnja Lara, još nije pojavljivala s njim u javnosti, dok je Una Zvezdana gostovala s tatom u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem.

- Starija ćerka je već u pubertetu pa se supruga i ja suočavamo s tim problemom. Jedno je bilo kad smo o tome slušali, a nešto sasvim drugo kada to doživljavamo. Priznajem da sam tu nevešt i Aleksandra se mnogo više bavi našim ćerkama. U Uninim godinama deca su prilično povodljiva, gledaju šta će im prijateljica reći... Ponekad sam time zatečen, ali moram da budem strog i supruzi držim stranu jer u suprotnom dete koristi oba roditelja. Una je povukla temperament na Čoliće, ima tog inata i strasti u sebi, jedino što je kod mene ostala i ta neka skromnost – ispričao je nedavno Zdravko Čolić u intervjuu za Story.

makonda-tracker