Danijela Dvornik: Izvinjavam se što Dino nije lagao i varao

0
Supruga pokojnog Dina Dvornika objavila je na Facebook stranici posvećenoj legendarnom ljutiti tekst i otkrila da je sponzori odbijaju za donacije potrebne za snimanje dokumentarca o njegovom liku i delu.
Dino i Danijela Dvornik, Story arhiva
Dino i Danijela Dvornik, Story arhiva

Danijela je na Facebooku objavila:

- Evo da vam javim kako napreduje naš dokumentarac. Dosta materijala već je skinuto i u pripremi je. Nažalost susreli smo se s onim istim 'sranjem' s kojim smo se susretali i dok je Dino bio živ, a to je da kad trebaju sponzori, (a trebaju u ovoj nesretnoj zemlji), onda naiđemo na odgovor 'ne možemo svoj proizvod vezati uz nekoga tko ima narkomansku prošlost'.

Ja se ovim putem izvinjavam svim takvim sponzorima, što moj pokojni muž nije lizao oltare, lagao i varao, nije imao nekoliko ljubavnica i još toliko vanbračne djece, što nije snimio bar jedan pornić i uz sve to se smješkao i otvoreno lagao svima. Žao mi je zbog toga što nije bio lažljivac i što je trebao biti licemjer jer u ovoj zemlji tako treba! Nikad ne smijemo govoriti istinu, jer laž, ako je dovoljno dugo izgovaraš, postaje istina.

Da tim istim sponzorima dođe Mick Jagger, koji je btw, cijeli život proživio na vodi, vjerojatno bi i njega odje**** zbog njegovog životnog stila! Rekli bi 'Dragi Mick, dobar si ti, ali ne možemo svoj šugavi proizvod vezati uz nekog koje pošmrkao jednu liniju dužine ekvatora, koji je promjenio svoje krvne stanice nekoliko puta, popio ocean alkohola i imao toliko žena i još više djece! Tko je** tvoj glazbeni opus! Tko jebe sve što si ikada napravio!'

Nažalost, nećemo moći dovršiti dokumentarac u produkciji koju smo zamislili jer vjerojatno nećemo imati nikakav budžet, ali ćemo ga svejedno dovršiti. Prikazat ćemo kako je izgledalo 20 godina rada i muke Dina i konstantne borbe s licemjernom državom, gotovo nikakvom podrškom, te s velikim očekivanjima njegove malobrojne, ali pametne publike.'

 

makonda-tracker