Ubijena bivša verenica Majkla Daglasa

0
Nansi Pfister, bivša verenica holivudskog glumca Majkla Daglasa, ubijena je u svojoj planinskoj kući u okolini Aspena.
Nansi Pfister, foto: Youtube
Nansi Pfister, foto: Youtube

Bivša verenica holivudskog glumca Majkla Daglasa, pronađena je mrtva u svojoj planinskoj kući u okolini grada Aspen, a uzrok smrti jeste ubistvo.

Još uvek nije otkriveno ko je počinio zločin, ali se pre svega sumnja na bračni par kom je Nansi i izdavala kuću, a povod za ubistvo smatra se da su dugovi.

Nensi je skoro i na svom Fejsbuk profilu pokazala prve znakove da nešto nije u redu.

- Volela bih da ostanem u Australiji, ali čini mi se da ljudi koji bi se trebalo da brinut o mojoj kući ne ispunjavaju svoje obveze, ne plaćaju stanarinu i račune – napisala je.

Nansina kćerka Juliana ne želi da prihvati teoriju da joj je majka ubijena zbog neplaćene stanarine, ali nije još nije progovorila o tome šta smatra pravim razlogom.

- Ma kako bi se neko samo mogao baš toliko naljutiti jer je izbačen iz kuće? Mora tu biti nešto više, teško mi je ovo shvatiti - rekla je Juliana.

Nensi Pfister je u svetu poznata i kao zlatna skijašica, a u njen krug prijatelja spadao je veliki broj poznatih imena, kao što su Džek Nikolson, Šer i Majklom Daglas.

Jedna od osoba bliska preminuloj Nensi podelila je i činjenicu da su Majkl i ona jedno vreme bili i u emotivnoj vezi, kao i da su objavili veridbu.

makonda-tracker