Seka Aleksić poziva na praštanje

0
Vodeći se mislima oca Tadeja, pevačica se na svom blogu osvrnula na zaboravljene etičke norme, na bitnost posta koji plemeni ljudsku dušu, ali i nužnost da čovek prepozna prave vrednosti i vodi se njima kroz životno putovanje
Seka Aleksić, foto: Nemanja Novaković
Seka Aleksić, foto: Nemanja Novaković

Seka Aleksić duboko je pogledala u svoju dušu i odlučila da podeli sa svetom sve one negativne strane koje kaljaju međuljudske odnose i prave haos u srcu čoveka. Uočavajući šta je prolazno, a šta večno, šta su sitna zadovoljstva, a šta istinska sreća koja dovodi do potpunog blagostanja i smiraja, Seka Aleksić, vodeći se svojim primerom šalje poruku svim ljudima da zaborave na laži, intrige i zavist koje su dominantne u modernom svetu.  

Vodeći se mislima oca Tadeja, Seka na svom blogu poručuje i da otvorimo svoj um i pođemo prvenstveno od svojih grešaka, navodeći da je oproštaj taj koji će nam pomoći da doživimo duhovni preporod.

- Dragi moji – PRAŠTAJTE! Prvo oprostite sebi ako vas tišti i muči nešto što smatrate da niste uradili kako ste želeli. Praštajte ljudima, ne dozvolite da njihove reči i dela truju vaše duše. Ne nasedajte na njihove provokacije, ljubomoru, nego poželite da oni pronađu svoj mir! I uvek imajte na umu – BOG JE LJUBAV! – zaključuje svoj tekst Seka.

Ceo tekst Sekinog bloga pročitajte OVDE

makonda-tracker