Slavko Kalezić nasrnuo na Anu Grubin

1
Slavko Kelezić je sinoć pokazao da još uvek nije preboleo oduzimanje voditeljskog angažmana, te je i fizički nasrnuo na voditeljku X faktora Anu Grubin.
Ana Grubin, promo foto
Ana Grubin, promo foto

Nakon kašnjenja generalne probe, Ana se konačno popela na scenu kada je Slavko došao do nje i rekao joj da i sam mora da proba svoju koreografiju, na šta je voditeljka zamolila produkciju da ga sklone sa scene.

Ona se nije obraćala Slavku, već samo ekipi iz produkcije, da bi u nekom trenutku odustala i vratila se u svoj apartman da sačeka da se situacija smiri.

Kako izvor otkriva bilo je izvesno da će doći do većeg incidenta, jer je Slavko bio uporan konstantno provocirajući Anu.

- Kada su se strasti smirile, i Ana u lajv delu programa najavila Slavka rečima najaviću ga sa bezbedne razdaljine, pevač je odlučio da sačeka voditeljku ispred njenog apartmana kako bi je izvređao na najgori mogući način. Ana je sa svojom šminkerkom i stilistkinjom otključala vrata apartmana i ušla u isti. Slavko je pritrčao njihovim vratima i divljački lupao i vređao voditeljku koja je u međuvremenu pozvala obezbeđenje. Kada je čuo da obezbeđenje stiže, Slavko je pobegao - otkriva izvor.

makonda-tracker