Lupita Najong i Majkl Fasbender: Novi par među poznatima

0
Majkl Fasbender i Lupita Najong uplovili su u emotivnu vezu, i glumac je definitivno rešio da pokaže kako je zaista ozbiljan i voljan da se skrasi.
Lupita Najong i Majkl Fasbender, foto: Profimedia
Lupita Najong i Majkl Fasbender, foto: Profimedia

Kako svetski mediji prenose Majkl Fasbender i Lupita Najong su navodno u neobaveznoj vezi poslednjih meseci, međutim glumac je rešio da pokaže kako želi da njihov odnos podignu na viši nivo.

- U septembru tokom fimskog festivala u Torontu njih dvoje su imali kratku romansu. Sada Majkl pokušava da pokaže da je postao ozbiljan, i upravo zbog toga je na dodelu Oskara poveo svoju majku, umesto druge ženske osobe – otkrio je izvor blizak glumcu.

Lupita je trenutno jedna od žena sa najvećim brojem obaveza na svetu, tako da će biti teže da održe svoju vezu, ali je njihova privlačnost neosporna.

I sama glumica je priznala da su ona i Majkl imali poeban magični ritual tokom snimanja filma Dvanaest godina ropstva, u kom bi se zagledali jedno drugom u oči i to bi im pomoglo da prevaziđu napetost određenih scena.

- Samo gledanje jedno drugom u oči i stisak ruke bilo je dovoljno da scena bude savršena. Onda po završetku radnog dana, kada bi reditelj Stiv mekvin rekao kraj, izašli bismo napolje i uživali u slobodi koju su nam dva lika koje tumačimo omogućili – objasnila je Lupita.

makonda-tracker