Braja: Nataša Bekvalac se oseća kao najgora

0
Dragan Brajović Braja priznao je da je inspiraciju za novu pesmu Nataše Bekvalac pronašao upravo u njenom uzburkanom ljubavnom životu...
Dragan Brajović Braja, foto: Vladimir Sporčić
Dragan Brajović Braja, foto: Vladimir Sporčić

Priče o tome kako Dragan Brajović Braja i Nataša Bekvalac navodno nisu godinama pričali nakon njenog razvoda od Danila Ikodinovića zvanično su pobijene.

Poznati tekstopisac, ujedno i Natašin kum, objasnio je da su njih dvoje sve vreme bili u kontaktu, kao i da smatra da je pevačica nakon razvoda konstantno birala pogrešne muškarce. Upravo ti njeni izbori doveli su do toga da se oseća kao najgora, kako glasi i naziv njene nove pesme.

- Nataši sam napisao ovu pesmu jer se tako ponekad oseća, kao najgora! U odnosu na ostale saradnike, odlično je poznajem i znam kako se u kom trenutku oseća. Bez obzira na to šta ona kaže, odlično čitam između redova. Pročitao sam je da se trenutno oseća kao najgora. Morate čuti pesmu da biste je u potpunosti shvatili, ima malo i ironije. Taj neko je nju u pesmi napravio najgorom. Možda ona bira muškarce koji od nje naprave da bude najgora. Njeni najgori izbori su je doveli da bude takva – rekao je Braja magazinu Alo!.

makonda-tracker