Danas na aukciji snimak seksa Merlin Monro i braće Kenedi

0
Plavokosa pokojna glumica navodno je spavala sa braćom Džonatanom i Robertom Kenedijem i to ni manje ni više nego u kancelariji Bele kuće. Snimak njihovih orgija trebalo bi danas da se nađe na aukciji.
Merlin Monro, foto: Profimedia
Merlin Monro, foto: Profimedia

Snimak orgija Merilin Monro i braće Kendi godinama je čuvao holivudski telogranitelj, Vilijam Kestleberi. Kućni video dive i Džona i Roberta Kenedija, nakon svih tih godina mogao bi da izađe u javnost.

- Snimak je autentičan i Merilin i braća Kenedi zaista spavaju na njoj – rekao je Kastleberi, jedan od većih kolekcionara u Holivudu.

Naime, snimak seksa na osam milimetarskoj filmskoj traci do sada nije ugledala svetlo dana, jer je Kastelberi veliki obožavatelj Džoa Dimagija, sa kojim je Merlin bila u braku. Ipak, snimak je zaplenio serif okruga Tulare, nakon što su protiv Kastelberija podigli optužnicu zbog prevare. Iz šerifovog ureda odlučili su da snimak daju na aukciju, a početna cena biće dvesta hiljada dolara.

Kastleberju su zaposleni u šerifovom uredu nedavno iz kuće uzeli snimak seksa Merilin i braće Kenedi zajedno sa još nekim vrednim predmetima, a do toga je došlo jer je prodao tri identična kipa kolekcionarima umetnostima u Holivodu, tvrdeći da je reč o unikatima.

makonda-tracker