Kristina Kovač: Spremite se za upiš živi!

0
Muzičarka i članica žirija X Faktor na svoj Facebook profil postavila je snimak jedne epizode grčke serije u kojoj igra epizodnu ulogu.
Kristina Kovač, foto: screenshot
Kristina Kovač, foto: screenshot

Davne 1999. godine, Krisina Kovač je prihvatila ponudu da se pojavi u grčkoj seriji zajedno sa kolegom, Draganom Bjelogrlićem. Muziku za seriju pisao je Kiki Lesnedić, koji je poput Kristine, takođe član žirija u takmičarskom šou X Faktor.

- Sad se spremite za upiš živi! Ja, u avgustu ’99, glumim epizodnu, najmanju na svetu, ulogu u jednoj grčkoj seriji. I pevam Rano je za tugu, čiji smo refren samo par godina pre toga Maki i ja obradile na albumu Malo soula. Bože, kako sam bila mlada i žgoljava, hahahaha, divota! – napisala je pevačica dodavši da je srećna što je njen život ispunjen i nekim ludim trenucima.

- Volim što moj život ima tako blesave momente Bilo je oko 40 stepeni tog dana, a ja došla na jedan dan u Atinu, ludilo! A još smešnije, koliko vidim, izgleda da je Kiki radio neku muziku za ovu seriju, hahahahah! Moj kolega, vlasnik mog omiljenog puć-a! Nemojte mnogo da mi se smejete – prokomentarisala je Kovačeva.

Kristina se pojavljuje u 34. minutu snimka i peva pesmu Rano je za tugu.

Pogledajte:

makonda-tracker