Anđelina Džoli i Bred Pit: Planovi venčanja i dalje u tajnosti

0
Od momenta kada su objavili veridbu, javnost konstantno nagađa kada će biti venčanje ovog slavnog para, međutim Anđelina i Bred svoje planove drže u tajnosti.
Anđelina Džoli i Bred Pit, foto: Profimedia
Anđelina Džoli i Bred Pit, foto: Profimedia

Na dodeli nagrada Independent Spirit Awards koja je održana u subotu uveče, novinari su rešili da budu malo direktniji pa da jednostavno upitaju Anđelinu kada će se desiti to dugo čekano venčanje.

Međutim, slvana glumica nije se dala. Na pitanje jednog reportera da li može da mu kaže nešto više o tome, Anđelina ga nije udostojila odgovora kom se nadao.

- Ne mogu da vam kažem, to je tajna - rekla je kroz smeh glumica.

Ni sa Bredom Pitom novinari nisu imali sreće, s obzirom da je na isto pitanje glumac uzvratio tako što je zagonetno prislonio prst na usne, kao da poručuje: To je tajna

Za Bred Pita ovo je bio uspešan vikend, s obzirom da je film Dvanaest godina ropstva, čiji je producent, osvojio Oskara za najbolje filmsko ostvarenje, kao i nagradu za najbolju fotografiju u okviru Independent Spirit Awards - a.

Anđelina Džoli je tom prilikom izjavila da je veoma ponosna na svog partnera, a jačina njihove ljubavi dolazi do izražaja čak i nakon deset godina zabavljanja, jer svojom harizmom privlače poglede gde god da se pojave.

makonda-tracker