Oskar 2014: Najbolji grupni selfie poznatih ikada

0
86. dodela Oskara svakako će ostati upamćena i po najboljoj selfie fotografiji poznatih ličnosti ikada napravljenoj, koja je u rekordom roku postigla najveći broj podela na društvenim mrežama.
Na dodeli Oskara, foto: Tviter
Na dodeli Oskara, foto: Tviter

Elen Dedženers je svakako dokazala da organizatori najprestižnije dodele nagrada nisu pogrešili kada su upravo nju ponovo izabrali da bude domaćin večeri.Pored toga što je celo veče zasmejavala kako zvezde, tako i gledaoce širom sveta, ova voditeljka uspela je da uđe u istoriju kao autorka najbolje grupne selfie fotografije ikada napravljene u svetu poznatih.

Naime, tokom programa Elen je sa bine sišla u publiku, predala svoj telefon Bredliju Kuperu, okupila ljude i dobila fotogrfiju koja je uspela da prestigne i čuvenu selfie Baraka Obame koja je do sinoć zauzimala ubedljivo prvo mesto po broju podela na društvenim mrežama.

Samo pola sata nakon što je Elen postavila fotografiju na svoj Tviter profil, sa 1.1 milion retweet – ova, ona zvanično preuzima tron.

Dženifer Lorens, Bred Pit, Meril Strip, Kevin Spejsi, Anđelina Džoli predstaljaju samo deo ekipe sa fotografije, a Elen je uz nju dodala komentar: Još samo da su Bredlijeve ruke duže. Najbolja fotografija ikada. #Oscar.

makonda-tracker