Pratite prenos dodele Oskara uživo

0
Crveni tepih, visoki glamur, besprekorni osmesi i najbolji filmovi u prethodnih godinu dana na jednom mestu. Pogodili ste reč je o još jednoj dodeli Oskara koju, u noći između nedelje i ponedeljka možete uživo pratiti na Story.rs
Dodela Oskara
Dodela Oskara

Noć koja će se prepričavati u narednih godinu dana je pred nama - 86. dodela nagrada Američke filmske akademije obeležiće još jednom najbolja filmska ostvarenja u prethodnih godinu dana. U čuvenom Dolbi teatru u Los Anđelesu naći će se slavna glumačka elita koja će sa nestrpljenjem isčekivati proglašenje dobitnika najprestižnije filmske nagrade - Oskara.

Ove godine najviše nominacija imaju filmovi: Američka prevara, Gravitacija, 12 godina ropstva. Kod glumaca, najozbiljniji kandidati su Leonardo di Kaprio (Vuk sa Vol Strita) i Metju Mekonahi (Dallas Buyers Club). Tu su i Meril Strip (August: Osage County) i Kejt Blanšet (Blue Jasmine)

Za one koji nisu u prilici da prate dodelu Oskara putem televizije, koja kreće od 2 sata i 30 minuta posle ponoći uživo, mogu gledati na portalu Story.rs preko linka:

 

makonda-tracker