Skandalozna ispovest: Džulija Roberts je manipulator, a novcem je htela da kontroliše sestru

0
Verenik pokojne sestre slavne glumice u izneo je informacije koje su potresle javnost
Džulija Roberts; foto: Profimedia
Džulija Roberts; foto: Profimedia

Glumica Džulija Roberts nedavno je prošla kroz težak period, kada je njena mlađa polusestra izvršila samoubistvo. Međutim, da drama bude veća, za taj očajnički čin, verenik pokojne Nensi Džon Dilbek, krivi upravo slavnu glumicu koja često zauzima status američke ljubimice. On je pred kamerama ispričao potresnu priču o dve sestre.

Jedna je lepa nagrađivana glumica, udata majka troje dece, dok je druga depresivna, a u poslu i ljubavi uglavnom nesrećna žena. U to stanje dovela je upravo Džulija Roberts i njena disfunkcionalna holivudska porodica. Nesrećna Nensi navodno je često bila na meti kritika svoje sestre.

- Džulija je čitav život zlostavljala Nensi. Nazivala ju je debelom gubitnicom. Svetu se predstavlja kao divna i nežna osoba, ali je realnost sasvim drugačija. Ona je zapravo čudovište - rekao je Dilbek koji je Nensi upoznao na jendoj zabavi 2009. godine.

Tvrdi da se iza Džulijinog zlatnog imidža krije prljava istina. Izneo je niz teških optužbi na njen račun. Tvrdi da su sestre bile u teškim svađama jer je Džulija postala zlobna osoba kojoj su karijera i slava udarile u glavu.

- Džulija ima slavu i nezamislive količine novca. U porodičnim raspravama, u koje su često zapadale, porodica je uvek stajala na Džulijinu stranu, jer je ona bila uspešna i davala im je sve što im je bilo potrebno kada je reč o finansijama - tvrdi verenik pokojne Nensi.

Dilbek tvrdi kako je Nensi uvek bila ponosna na uspeh svoje sestre.

- Volela ju je i žudila je za njenim priznanjem. Imala je velikih problema sa osećajem napuštenosti. Prvo ju je ostavio otac, a onda kada je imala samo devet godina od kuće je otišla Džulija. Nakon toga, Nensi je obolela, morala je operisati koleno zbog čega je dugo bila nepokretna. Za to vrme dobila je višak kilograma. kojih se kasnije nije mogla rešiti - rekao je Dilbek.

Takođe otkrio je i šta je Nensi napisala za Džuliju u svom dnevniku.

- Sve što sam ikada želela je starija sestra na koju se mogu osloniti. Mrzim svoju sestru - napisala je Nensi. Priznala je kako joj sestra plaća račune i skupa putovanja, ali je istovremeno kritikovala i zlostavljala.

- Džulija je u isto vreme obožavala i mrzela - rekao je Dilbek u svom iskazu.

- Neću gledati Oskare. Ne mogu da podnesem tu savršenu sliku koju gradi o sebi u medijima. Ja znam ko je ona - manipulator koja je mislila da novcem može kontrolisati svoju sestru. Zato mi nije ni najmanji problem otvoreno govoriti o njoj. Mislim da svet treba da zna ko je ona zapravo - zakljiučio je na kraju Dilbek kroz suze.

 

 

 

makonda-tracker