Lupita Njong spremila svoj govor za slučaj da osvoji Oskara

0
Lupita je za svoju ulogu u filmu 12 godina ropstva osvojila nominaciju za nagradu Oskar u kategoriji najbolje sporedne glumice
Lupita Njong, foto: Profimedia
Lupita Njong, foto: Profimedia

Iako joj konkurenciju čine Džulija Roberts, Sali Hakins, Dženifer Lorens i Džun Skuib, Lupita je odlučila da bude spremna za slučaj da nagrada bude dodeljena upravo njoj.

- Nagradu će osvojiti jedna od pet glumica, što i nije toliko velika brojka. Ne volim da budem nespremna, pa ne želim da ostanem bez reči. Tako da ću svakako pripremiti nekoliko reči za slučaj da nagradu zaista osvojim - rekla je Lupita za portal E! Online.

Otkrila je i po nešto o tome kako će njen govor izgledati.

- Ne želim previše da razmišljam o tome. Govor treba da dolazi iz srca, ne iz glave. Ali, definitivno ću posvetiti nešto vremena da razmislim kome sve želim da se zahvalim. Ono što zasigurno mogu da kažem, jese da ću govor započeti sa nekom porukom. Isto sam uradila i na dodeli Zlatnih globusa i mislim da je to dobro prošlo. Oskari zaslužuju porku. Ja zaslužujem poruku - rekla je glumica.

Lupita svakim svojim pojavljivanjem osvaja modne kritičare. Šta če na dodeli zlatnih Oskara obući nije još otkrila.

- Šminkaće me Nik Barose. Najčešće on nešto predloži, a ja se ubacujem sa predlogom, što na kraju ispadne odlično. Tajna našeg uspeha je u saradnji. Ali ono najvažije dolazi na kraju dodele, a to je skidanje šminke. Moja tajna je ulje od avokada. Za skidanje jake šminke potrebno vam je nešto efektno, ali opet blago za kožu - otkrila je Lupita.

makonda-tracker