Kalina Kovačević: Jedva sam preživela trudnoću, lekari su mi spasili život!

0
Poznata srpska glumica ispričala je svoje traumatično iskustvo koje je proživela u trudnoći
Katarina Kovačević; foto:Luka Šarac
Katarina Kovačević; foto:Luka Šarac

Kalina Kovačević Ćaldović u emisiji Žene prvi put je otkrila sa kakvim komplikacijama se suočavala tokom trudnoće.

- Nakon trudnoće i mnogo komplikacija, bila sam u bolnici na odeljenju za humanu produkciju. Bukvalno sam morala da ležim 24 časa u bolnici prikačena na sve moguće aparate gde je svaki dan bio borba da li ću ja preživeti i moja beba. Inače sam osoba koja je jako aktivna, bavim se sportom i tih šest meseci konstantnog ležanja na boku itekako su ostavili traga na mene, moje telo, ali i na psihu - započela je priču Kalina.

- Da stvar bude gora, prošla sam jako težak porođaj. Imala sam hitan carski rez u 36. nedelji, gde je nestalo struje u sred operacije i gde sam četiri nedelje ostala u bolnici i borila se za život. Imala sam komplikacije, a konstantno su me kljukali lekovima kako bih preživela - nastavila je potresnu priču mlada glumica, objašnjavaćuji šta joj je probudilo motivaciju da nastavi da se bori i vrati svoje telo i psihu u pređašnje stanje.

- Kada se sve to završilo morala sam da shvatim da više nisam stara Kalina, da jedva mogu da ustanem sa stolice koliko je moje telo bilo uništeno u svakom smislu. Sama činjenica da ne možeš da ustaneš i napraviš dva koraka u meni je probudilo želju da se borim i da počnem da treniram mnogo drastičnije nego što sam to pre činila - iskreno je rekla Kalina sa željom da inspiriše mnoge žene koje slušaju njenu priču.

 

Podsetite se INTERVJUA koji je Kalina Kovačević dala za magazin Story nakon svog venčanja. Sa glumicom smo imali prilike i da popričamo još jednom veselom prilikom, nakon proslave drugog rođendana ćerkice Mione, a priču možete pročitati OVDE

makonda-tracker