Mateja Kežman preoteo devojku Mariji Šerifović?

0
U svojoj autobiografiji Ispovest, pevačica je dosta pažnje posvetila svom odrastanju, ali i ljubavnom životu, a posebno naglašava svoju ljubav sa parnerkom Džesi, koju je ostavila zbog njenog neverstva.
Marija Šerifović, Mateja Kežman, foto: Luka Šarac
Marija Šerifović, Mateja Kežman, foto: Luka Šarac

Marija je u svojoj autobiografiji napisala daj u je užasno zabolelo kada je saznala da njena velika ljubav, Džesi, ima paralelnu vezu sa njom i jednim muškarcem, koja je takođe bio javna ličnost. Kako prenosi Kurir, ispostavilo se da je u pitanju Mateja Kežman.

- Mateja nije znao da je njegova ljubavnica u bezi sa pevačcom, a ni na kraj pameti mu nije bilo da ima sklonosti ka istom polu. Uprkos tome što je svoju ljubav prema Džesi krio od novinara, njegovi i njeni prijatelji znali su za osvu vezu, pa čak i za zajedničku nekretninu koju su opremili i u kojoj su planirali da žive. Ipak, njihova veza je pukla, a Džesi je ostala i bez marije, koja nije želela da joj oprosti neverstvo. Pre nepunih mesec dana Marija i Džesi srele su se na jednoj žurki. Tada su se srdačno pozdravile i glumile da je između njih sve u najboljem redu. Nijednim gestom nisu pokazale da su nekada bile u velikoj ljubavi, koja se završila razočaranjem - kaže neimenovani izvor za Kurir.

makonda-tracker