Seksipilna Margot Robi u editorijalu australijskog Elle-a

0
Dvadesettrogodišnja zvezda filma Vuk sa Vol Strita, osim filmskog, zasigurno je osvojila i modni svet
Margot Robi, foto: Elle
Margot Robi, foto: Elle

Plavokosa lepotica Margot Robi koja je oduševila svet ulogom u novom filmskom hitu Vuk sa Vol Strita ulepšala je australijsku naslovnicu Elle-a za mesec mart.

Margot se u intervjuu za ovo idanje osvrnula na ulogu u filmu koji ju je proslavio, te je otkrila kako je njena okolina reagovala na njene golišave scene.


- Dugo sam lagala okolinu o skidanju u filmu. U početku sam govorila da apsolutno neće biti golišavih scena. Zatim sam počela da objašnjavam da će ih ipak biti, ali da to neću biti ja, već moja dublerka, zbog čega sam glumila fasciniranost napretkom tehnologije uz izjave Zamislite šta sve kompjuteri mogu da urade! Da bi na kraju ipak morala da priznam da sam to zapravo bila ja - navodi kroz smeh australijska lepotica.

Iako je nedavno dobila i ponudu slavnog Playboy-a da pokaže svoje čari na njihovoj naslovnici, čini se da lepoj Margot ovakva snimanja ipak više odgovaraju.


 
Za editorijal martovskog izdanja australijskog Elle-a, Margot je pozirala u ženstvenom izdanju, u odeći poznatih imena kao što su Stella McCartney, Gucci i Zimmerman.

makonda-tracker