Leonardo di Kaprio: Nova manekenka, stara slabost

0
Glumac Leonardo di Kaprio prethodne nedelje ponovo je potvrdio sklonost ka devojkama iz sfere modelinga, pošto je objavljeno da je njegova nova izabranica danski foto model Nina Agdal, a hoće li se snajka svideti njegovoj majci, ostaje da se vidi
Leonardo di Kaprio, foto: Profimedia
Leonardo di Kaprio, foto: Profimedia

Paralelno sa statusom jedne od najkvalitetnijih holivudskih zvezda, glumac Leonardo di Kaprio (39) gradio je i profil velikog zavodnika. Dok je beležio istaknute filmske role, on je i van domašaja skupocene filmske kamere zavredio ulogu gospodina okruženog lepim devojkama. Najčešće je za partnerke birao devojke iz sveta modelinga, toliko da javnost više ne iznenađuju vesti kako je njegova nova izabranica, mlađana Nina Agdal (21), jedna od onih dama koje šetaju svetlucavim modnim pistama širom planete.

Među njegovim partnerkama našla su se istaknuta imena manekenskog sveta, poput Bar Rafaeli, Žizel Bundšen i Bridžet Hal. Kako je uspešno pridobijao simpatije slavnih foto-modela, tako je vremenom uneo i malo svežine, pa se upuštao u veze sa mladim i neafirmisanim lepoticama. Minule dve godine bio je veoma prisutan u štampi kako zbog uloga u filmovima Veliki Getsbi, Đangova osveta i Vuk sa Volstrita, zbog koje mu se sada smeši Oskar, tako i zbog toga što je menjao žene u svom zagrljaju. Za vreme snimanja Getsbija zaveo je australijsku manekenku Kendal Šuler (26). Nju je potom zamenio jednim od zaštitnih lica luksuznog brenda seksi donjeg rublja Victoria's Secret, mladim nemačkim modelom Toni Garn (21). Nedugo zatim, brazilska lepotica Ket Tores (25) potvrdila je medijima u svojoj domovini kako je sa čuvenim glumcem započela romansu koju krije od javnosti.

- Srela sam Leonarda u Kanu. Za vreme tamošnjeg festivala bili smo u istoj kući - otkrila je ona za list Extra i nastavila da iznosi utiske o svom tada novom emotivnom partneru.

- On je neverovatan, ali plašim se šta će vam on reći o meni, s obzirom na to da smo se dogovorili da ne govorimo javno o prirodi našeg odnosa - tvrdila je Toresova.

Njegov poslednji poslovni bum, uloga glavnog junaka u filmskom delu Vuk sa Volstrita, poklopila se i sa novim korakom u njegovom ljubavnom životu. Kako se šuška u inostranim medijima, od prethodne nedelje nova izabranica Leonarda di Kaprija je atraktivna Dankinja Nina Agdal. Ona je zbog holivudske zvezde raskinula vezu sa muzičarem Maksom Džordžom, a koja će od mnogih manekenki uspeti da zadrži Leovo srce na duži period, zavisi i od glumčeve majke Pegi. Kako se priča, ona je često raskidala s glumčevim devojkama umesto njega jer joj se jednostavno nisu sviđale. Ne samo što se Pegi meša u sinovljev odabir partnerki, već je i on neretko imao ulogu provodadžije kada je reč o emotivnom životu svoje majke. Zakazivao joj je sastanke naslepo, provodadžisao, pa je tako i za poznanstvo s njenim sadašnjim dečkom Dejvidom krivac upravo Leonardo jer je uz pomoć ćerke svog potencijalnog očuha dogovorio sastanak koji je označio početak njihove veze. O ovim, ali i drugim pojedinostima iz svog porodičnog života, Leonardo je nedavno iskreno progovorio u intervjuu za Los Angeles Times.

- Bio sam siromašno dete. Nikada nisam uzimao droge jer sam tokom odrastanja svakog dana bio zgrožen onim što se događalo oko mene – opisuje glumac dodajući kako su ga vršnjaci u školi maltretirali, zbog čega je svoju majku zamolio da ga upiše na časove glume.

- Kada sam imao 15 godina, rekao sam mami kako želim da budem glumac i tražio od nje da me vodi na audicije - priznaje Leo u trenucima kada još jedna njegova porodična zavrzlama izlazi na videlo. Naime, prema navodima inostranih medija, šesnaestogodišnja ćerka njegovog polubrata Adama Farara vodi se kao nestala nakon što su njeni roditelji zbog problema sa drogom završili u zatvoru. Maloletna Normadi Farar ostala je sama budući da su joj otac i majka uhapšeni, a tek posle nekoliko dana porodica Di Kaprio obaveštena je o čitavoj situaciji. Novi detalji o slučaju nisu objavljeni, a glumac se ovim povodom nije oglašavao u medijima.

Piše: Stefan Tošović

makonda-tracker