Tamara Dragičević: Ljubav slavim svakog dana

0
Otkrivajući na koji način funkcioniše njena veza sa kolegom Petrom Benčinom, glumica Tamara Dragičević ističe kako su romantična putovanja trenuci kad jedno prema drugome najviše iskazuju emocije
Tamara Dragičević, foto: Andreja Damnjanović, privatna arhiva
Tamara Dragičević, foto: Andreja Damnjanović, privatna arhiva

Vedra i šarmantna glumica Tamara Dragičević (24) pleni pažnju svojim osmehom, ali i pozitivnim pogledima na život, dok veliku energiju crpe i iz skladne, trogodišnje veze sa svojim kolegom Petrom Benčinom (27). Ovaj umetničko-emotivni par nikada nije krio kako najviše uživaju u zajedničkim putovanjima i avanturama koje su im obeležile i početak 2014. godine. Ipak, glumica i njen dragi ne robuju nikakvim pravilima i praznicima, pa ni 14. februar nije na spisku njihovih prioriteta.

- Ne obeležavam Dan zaljubljenih, ali ni Svetog Trifuna i Dan vina koji su istog datuma. Smatram kako se ljubav slavi svakog dana i trudim se da se držim tog načela. Inače, moji dani rezervisani su za ljubav onda kada imam vremena da sa svojim dečkom otputujem na neku zanimljivu destinaciju - kaže Tamara koja je u prvom mesecu u ovoj godini provela nekoliko nezaboravnih nedelja na proputovanjima Srbijom, a potom i Evropom.

- Nakon što smo na Kopaoniku ispratili staru godinu i dočekali Novu u Beogradu, otputovali smo u Španiju. Petar i ja smo kolima krenuli u Barselonu i samo put do tamo bio je prava avantura. Usput smo posetili Veronu, Milano i Nicu i svaki od ovih gradova ostao nam je u posebnom sećanju. Izuzetno me je oduševila prestonica Katalonije sa čuvenim magičnim fontanama koje su zaista romantične. Raduju me sva putovanja, posebno ona na kojima sam sa svojim dečkom. Nakon toga posetila sam Prag zajedno sa školicom glume Maska čiji sam jedan od predavača. Nadam se da će mi i ostatak godine obeležiti slična putešestvija - otkriva glumica koja nakon što je završen šou-program Tvoje lice zvuči poznato napokon ima vremena za sebe.

- I dalje čujem pozitivne komentare na račun svog učešća, ali mi je drago što sada mogu da se posvetim prijateljima i porodici. Svaka čast svima, posebno svojim najbližima koji su istrpeli moja odsustva i česte probe. To što Petar uvek ima razumevanja za ritam mog života jeste i prednost naše veze. Dok drugi ljudi imaju više mogućnosti da uživaju u porodičnim ručkovima, druženju i šetnjama po lepom vremenu, mi pripremamo predstave ili ih igramo - govori glumica koja trenutno vredno radi na novim projektima.

- U Ateljeu 212 trenutno radim na predstavi Slavno, u kojoj igram tri različita ženska lika. Partneri su mi sjajna Gorica Popović, kao i moj kolega Ivan Mihailović. Drago mi je što ćemo nas dvoje biti u prilici da učimo od Gorice, ali i što sam ponovo u pozorištu koje je moja prva glumačka ljubav. Radujem se predstojećim izazovima i nadam se kako neću izneveriti ni sebe, ali ni one koji prate moj rad - zaključuje Tamara, najmlađa glumica koja dobila prestižnu nagradu Zlatni ćuran.

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker