Zdravko Čolić: Harizma je moje glavno oružje

0
Miljenik ženskog pola, Zdravko Čolić, priča o tome koliko uživa u roditeljstvu, kako se suočava sa pubertetskim problemima starije ćerke i na koji način reaguje kada ga nazovu seks simbolom bivše Jugoslavije
Zdravko Čolić, foto: Story press
Zdravko Čolić, foto: Story press

Usred snimanja spota za pesmu Esma, zbog kojeg je obišao nekoliko lokacija među kojima su Beograd, Mokra gora i Petrovaradin, a čija se premijera očekuje početkom marta, legendarni pop pevač Zdravko Čolić (62) priča koliko je ponosan na svoj 14. po redu studijski album Vatra i barut. Ipak, pored uspešne karijere, pevač je mnogo više ponosan  na svoju porodicu, suprugu Aleksandru i ćerke Unu Zvezdanu (12) i Laru (7). Više od četiri decenije pevačkog staža uvek je povod za evociranje uspomena na koje se ovaj šarmantni umetnik i ovog puta s radošću osvrće, ali akcenat mu je ipak na onom najlepšem – ulozi oca.

Story: S obzirom na to da ste jedini muškarac u kući, kako je stalno biti okružen ženama, pogotovo sada kada su vam ćerke pred pubertetom?

Starija je već u pubertetu pa se supruga i ja suočavamo s tim problemom. Jedno je bilo kad smo o tome slušali, a nešto sasvim drugo kada to doživljavamo. Priznajem da sam tu nevešt i Aleksandra se mnogo više bavi našim ćerkama. U Uninim godinama deca su prilično povodljiva, gledaju šta će im prijateljica reći... Ponekad sam time zatečen, ali moram da budem strog i supruzi držim stranu jer u suprotnom dete koristi oba roditelja. Una je povukla temperament na Čoliće, ima tog inata i strasti u sebi, jedino što je kod mene ostala i ta neka skromnost.

Intervju sa Zdravkom Čolićem pročitajte u 441. broju magazina Story, koji je u prodaji od 28. februara, 2013. godine.

makonda-tracker