Jelena Golubović napustila rijaliti Odavno posvađane

2
Jelena Golubović, rediteljka i pobednica Farme 5, napustila je novi rijaliti program Odavno posvađane, zbog problema na snimanju i neslaganja sa montažerima.
Jelena Golubović, foto Pink
Jelena Golubović, foto Pink

Jelena Golubović je samo posle 10 dana napustila rijaliti Odavno posvađane, zbog problema na snimanju i zbog nesuglasica sa Vesnom Vukelić Vendi. Izjavila je kako je ekipa rijalitija ne poštuje i da je došla u sukob sa montažerima jer ne rade svoj posao.

Oko sukoba sa Vesnom Vukelić Vendi, objasnila da je sa pevačicom ostvarila dobru tehničku saradnju ali da nije mogla da spava sa njom u istom krevetu. Napomenula je i to da je Vendi postala bolja osoba pod njenim uticajem.

- Primetila sam da Vesna sa mnom razgovara potpuno normalno. Ranije uzme Vujakliju, nabuba termine i onda pokušava da nadmudri neprijatelje. Sa mnom se potpuno drugačije ponaša. Vidim da pozitivno utičem na nju. Postaje bolja osoba, ne lupeta kao ranije - objasnila je Jelena.

Jedini razlog zbog kog bi se vratila u rijaliti je publika, jer je njihovom zaslugom iz predhodnog rijalitija Farma izašla kao pobednik.

makonda-tracker