Bijonse zbog rođendana obožavateljke prekinula nastup

0
Nema sumnje da će Šehnaz Kan zauvek pamtiti svoj 22. rođendan nakon što je Bijonse zaustavila svoj nastup u Birmingenu kako bi joj otpevala rođendansku pesmu.

U toku izvođenja svojih najpopularnijih pesama, Bijonse je u publici primetila rođendansku značku na jednoj devojci i na iznenađenje svih odmah zaustavila koncert.

- Imaš rođendansku značku, kako se zoveš? Kako se to piše? – upitala je pevačica devojku iz prvog reda.

Držeći devojku za ruku, otpevala joj je rođendansku pesmu, a zatim ju je poljubila u ruku i rekla da se nada da je ispravno izgovorila njeno ime.

- Ja sam nosila rođendansku značku koju je ona primetila na početku nastupa. Klimnula je glavom i pogledala u mene. Ne mogu da verujem da je prekinula nastup zbog mene. Nagnula sam se preko ograde, držeći je za ruku i ne primetivši kamere i fotoaparate koji su sve zabeležili. Svi oko mene su poludeli – opisuje uzbuđena studentkinja.

Šehnaz je ispratio čak 22 njena koncerta, a njeni prijatelji su joj za rođendan poklonili kartu za VIP arenu, zbog čeka se našla u prvom redu.

Posle ovog neverovatnog događaja, devojku su preplavili novinari kako bi je intervjuisali, a ona je uzbuđena tvitvula odmah nakon koncerta.

- Bijonse mi je otpevala rođendansku pesmu, što je dalo novi smisao mom životu. Šta je život? Hvala ti puno, Bijonse – Šehnaz je izrazila zahvalnost Bijonse koja joj je poklonila peškir koji je ona koristila na sceni.


makonda-tracker