Stanija: Dovoljno sam se spustila što sam Filipu dala drugu šansu

0
Starleta Stanija Dobrojević i maneken Filip Panajotović, posle pomirenja na dva dana, ponovo su raskinuli i započeli medijski rat
Stanija Dobrojević i Filip Panajotović; foto: Facebook
Stanija Dobrojević i Filip Panajotović; foto: Facebook

Naime, maneken je priznao da se sa starletom pomirio samo na dva dana, posle čega su ponovo raskinuli, a u medijima se priča da je tetovaža na njegovoj ruci sa njenim imenom bila privremena.

Stanija, koja se vratila iz Dubaija, kaže da je iznenađena njenim lažima.

- Dovoljno sam se spustila što sam mu dala drugu šansu sa mnom. Lično sam se uverila da je tetovaža prava, a njegove laži pokazuju da je nezreo muškarac - rekla je starleta.

U noći kada su ona i Filip raskinuli svađa je satima trajala u njenom stanu posle čega je Stanija njegov kofer izbacila kroz prozor. Teške reči, uvrede i izbacivanja ko je za šta kriv satima su slušali stanari zgrade u kojoj Dobrojevićeva živi u Novom Sadu.



- Sramota me je od komšiluka, ovim putem im se izvinjavam zbog narušavanja kućnog reda - rekla je bivša farmerka.

Filip Panajotović se na reči svoje bivše devojke samo nasmejao.

- Meni je nje žao. Tetovaža nije njena stvar, kao niti bilo šta što je vezano za moje ime. Samo neka se otkači više od mene i neka me ne pominje - rekao je Filip.

Podsetimo, Stanija i Filip burnu romansu su započeli u rijalitiju Farma 4 u aprilu prošle godine, a raskinuli su pred Novu godinu. Njihovo nedavno pomirenje ukazalo je čak i na mogućnost zajedničkog života.

Izvor: Alo.rs

makonda-tracker